Browse Author

Opperblaarkop

John van Bree finalist op het Keiebijters toernooi 2019

Onze eigen John van Bree is doorgedrongen tot de finale van het Keiebijters toernooi. In zijn personage als Trucker Ton Rukker kreeg hij heel de zaal mee, een prestatie van wereldformaat. Wij wensen John heel veel succes in de finale op 16 februari!

John van Bree op het Prinsenbal 2018

Knegselse Kletsavonden 13 en 20 april 2019

Op zaterdag 13 en zaterdag 20 april organiseren we weer de Knegselse Kletsavonden. Een selectie van de beste Brabantse tonpraters zullen zorgen voor een avond vol plezier!

Zaterdag 13 april:
Freddy van den Elzen
Johnny van Bree
Wichard de Benis
Hans Keeris
Boy Jansen

Zaterdag 20 april:
Freddy van den Elzen
Johnny van Bree
Wichard de Benis
Hans Keeris
Berry Knapen

Vanaf zondag 17 februari kunt u kaarten (€ 12,50 p.p.) bestellen via deze link: https://eventix.shop/66ujkz3s

Adres: MFA De Leenhoef, Steenselseweg 8a te Knegsel. Aanvang 20.00 uur, zaal open vanaf 19.15 uur.

Ook de finalist van het Keiebijters toernooi 2019 John van Bree uit Knegsel, zal weer een keigoeie buut ten gehore brengen!

Prins Tirelire alias Marc Kuipers is de nieuwe prins van Klein Antwerpen!

Met Prins Tirelire, alias Marc Kuipers (49), heeft Klein Antwerpen wederom een verenigingsprins die het nieuwe carnavalsseizoen voorgaat.

Kuipers is penningmeester van CV De Blaarkoppen en stond al vaker op het lijstje met favorieten. Trots nam Kuipers tijdens de feestavond in de Leenhoef de scepter over van zijn voorganger Prins Bubba. Kuipers is in het dagelijks leven general manager bij Place for Bizz, een business center-organisatie. Hij is getrouwd met Henriëtte en heeft drie kinderen: Steyn, Ymke en Lieke. Kuipers gaat met kompaan Bernard Joosten carnaval voor onder het motto “Met Adjudant Snuit en Prins Tirelire gaan we dit feestje rijkelijk vieren.”